Примери од прекрасно изработени кревет-лулашки

Во еден од претходните текстови накратко ви прикажавме како да направите едноставен модел на двосед лулашка.

Знаејќи колку е едноставен овој процес на изработка, како и колку само варијации можете да додадете откога ќе почнете со истиот, овој пат спремивме неколку модели и дизајн кој ќе ви го одземе здивот. Се работи за истиот принцип на поставување, но овде наместо клупа станува збор за кревет или пак поголема платформа.

[portfolio_slideshow]

Се надеваме дека уживавте гледајќи ги овие прекрасни фотографии. Доколку ве инспирираа да направите нешто слично во вашиот дом чувствувајте се слободни да споделите со нас, а можеби и со читателите. Би ни претставувало вистинско задоволство.

Остави коментар:

  • (нема да биде објавен)