Tелефон за контакт:

070 784 041

Контакт центарот е постојано достапен за сите ваши прашања. Без разлика дали сте поединец или фирма и нудите услуги, или пак сте корисник и имате некое прашање околу процесот на избор, користење на странава, желба да не контактирате околу било што… Ние сме постојано овде за вас спремни да ви помогнеме.

Доколку пак сакате да не контактирате преку email, нашата email адреса е контактирајте не преку email или едноставно пополнете ги полињата подолу со вашите податоци и ние ќе одговориме најбрзо што можеме.

Сите пораки ќе добијат одговор во најдоцна 24 часа од нивното пристигнување. Довербата околу вашите податоци ја сваќаме сериозно и тие нема да бидат искористени на никаков начин.

Comments or questions are welcome.

Останете поврзани со Реновирај.мк преку нашата Facebook страна, каде ќе бидете во можност да дознаете за многу промоции и награди, најдобро рангирани фирми и поединци на неделата, како и доста интересни совети од блогот околу уредување на вашиот дом.

Доколку сакате да имате своја профил страна и да овозможите вашите мајсторски услуги да бидат достапни во цела Македонија, единствено што треба да сторите е да ги пополните сите полиња со точни информации.

За други информации, слики и се останато околу вашата профил страна, можете да не контактирате директно на нашата email адреса .

Comments or questions are welcome.