Идеи за бојадисување на дрвени подови

Доколку сте љубители на дрвени подови еве неколку прекрасни идеи кои би му дале особен акцент на подот. Погледнете како само една толку мала промена како бојата може да допринесе до целосно трансформирање на просторот и диктира одредена топлина, атмосфера, и направи една сосема поинаква естетска концепција. Уживајте.

[portfolio_slideshow]

Се надеваме дека уживавте во приложените идеи, и дека некоја од нив ја побуди креативноста кај вас. Понекогаш многу мали промени може да доведат до неверојатни резултати.

Остави коментар:

  • (нема да биде објавен)