Posts Categorized: Блог

8 идеи за мали базени

Ако сте стрaствен пливач или вашето семејство сака дружење во базен, веројатно фантазирате да имате свој базен. Но, ако вашиот двор е мал, базенот може да изгледа невозможен сон. Не толку невозможен со овие мали базени.

Прочитај го целиот пост »

Трикови како да ги искористите старите нешта во домот

Старите предмети можете одново да ги искористите при тоа тие да изгледаат подобро отколку нови. Овие трикови за рециклирање на отпадоци, ги трансформираат старите, неискористени предмети во умни и практични нешта кои морате да ги имате.

Прочитај го целиот пост »