Posts Categorized: Блог

Симпатичен мал дом со интересен функционален мебел

Овој прекрасен мал дом воодушевува во секој аспект на својот совршен распоред. Навистина, големите нешта доаѓаат во мали пакувања. Станот се наоѓа во Москва – Русија и има површина од 45 м2. Просторот е поделен на дневна соба, кујна и скриена спална соба, заедно со неколку други компактни изненадувања.

Прочитај го целиот пост »

Реставрација на магацин во прекрасен стилски дом

Паола Навон е италијански архитект кој обично скршнува од уредувањето на домашни ентериери, но овој посебен дом во италијанскиот регион Амбриа, го задржал нејзиниот интерес. Во минатиот живот пред два века, оваа бела куќа била магацин за сушење тутун но денес е прекрасен модерен дом со магичен ентериер кој го одзема здивот.

Прочитај го целиот пост »

Како да направите помошен објект за во дворот

Доколку сакате да направите комплексен објект или сметате дека не можете сами, оставете го тоа да го направат професионалци. Тие најдбро знаат што се ви е потребно за изведба. Нашата страна располага со голем број на столари и мајстори кои професионално ќе ја извршат работата. Повелете!

Прочитај го целиот пост »