Posts Categorized: Блог

Пред и потоа: Mикро поткровје на Менхетен oд само 39 м2

Навистина е тешко да се направи 39 метри квадратни да изгледаат пространо, но овие архитекти успеале да го направат тоа во овој стан во Њујорк кој се наоѓа на најгорниот кат од оваа шест катна зграда.

Прочитај го целиот пост »

Направи сам : Aмбиентални соларни ламби за во дворот

Направете сами економични, амбиентални светилки за во дворот лесно и едноставно во неколку чекори. Kaко што можете да видите на фотографиите, светлината емитирана од овие соларни светилки е изненадувачки силна веднаш штом зајде сонцето.

Прочитај го целиот пост »

10 интересни помошни масички

Масичката покрај креветот е место каде што оставаме многу од работите кои ги користиме секојдневно како мобилни телефони, книги, очила за читање и слично. Тие често имаат класичен, едноставен дизајн прилагодлив на секаков стил.

Прочитај го целиот пост »

8 идеи за мали базени

Ако сте стрaствен пливач или вашето семејство сака дружење во базен, веројатно фантазирате да имате свој базен. Но, ако вашиот двор е мал, базенот може да изгледа невозможен сон. Не толку невозможен со овие мали базени.

Прочитај го целиот пост »