Барај Мајстор

Одберете го вистинскиот мајстор за вашиот дом

мајстори од цела македонија

Изберете мајстори од цела Македонија

Направете споредба на квалитетот и изберете фирма или поеднинец од вашиот град но и пошироко.

 транспарентен избор на мајстор

Транспарентност при изборот

За прв пат чувствувајте се сигурно при вашиот избор со нашиот одличен систем на оценување и рангирање кој ќе ви овозможи да изберете квалитет.

форум за комуникација меѓу мајсторите

Форум и платформа за комуникација

Единствено место каде фирми и поединци ќе можат да споделуваат искуства и да добијат совет едни од други.

Опис на нашата визија

Погледнете го нашето промо видео и дознајте зашто Реновирај.мк е место каде ќе најдете се што ви е потребно околу реновирање на вашиот дом. Целта е да ви пружиме одлично искуство, и да ви помогнеме колку можеме повеќе.

Веруваме во идејата за подобрување на квалитетот на услугата преку транспарентност и искреност. Изборот никогаш не бил полесен и поедноставен. Погледнете зашто.

Профил страници за сите мајстори

Профил страници за секој мајстор

Можност за секој поединец или фирма да каже нешто повеќе за себе. Одличен простор за рекламирање на вашата услуга и квалитет.

Информативен дел (блог) за сè околу вашиот дом

Пријавете се за профил страница

Брзо и едноставно добијте и вие ваша сопствена профил страница и направете ја вашата услуга достапна за цела Македонија.

Ние работиме за вашата промоција

Контактирајте не со дополнителни информации или слики околу вашата работа, а ние, без никаков надоместок, ќе се погрижиме да ве претставиме во најдобро светло.